Over mij

Mijn naam is Sophie Los-Meerkerk, ik ben 30 jaar oud en de eigenaar van Los Yoga. 

Samen met mijn man Mark heb ik begin 2023 een amandelboomgaard gekocht in Spanje, met daarop een kleine bouwval die we gaan renoveren. Een waar Ik Vertrek-verhaal. We hebben onze vaste banen opgezegd en wonen gedeeltelijk in Delft en gedeeltelijk in de prachtige Spaanse Pyreneeën. Wel leuk toch, een afwisselende achtergrond in de online lessen ;)?  

Sinds mijn 16e was yoga op en af aanwezig in mijn leven. Tijdens de covid-periode ben ik met meer regelmaat (online) yoga gaan doen. Het maakte me nieuwsgierig: waarom voel ik me na een yogales zo veel rustiger? Wat is de achterliggende filosofie van yoga? Dit werd mij tijdens de lessen vaak niet duidelijk. Daarom ben ik een Yoga Teacher Training gaan volgen. Tijdens de opleiding heb ik veel geleerd over mijzelf, de yogahoudingen en vooral over de achterliggende yogafilosofie. Ik kijk ernaar uit behapbare stukjes hiervan met jou te delen in mijn online yogalessen. 

Over Los Yoga

Online yoga heeft veel voordelen: het kost minder tijd, is goedkoper, kan op elke locatie, en misschien wel het grootste voordeel: niemand kijkt naar je. Perfect als je nog een beetje onzeker bent en liever niet in een zaal vol fitte yogapro’s staat. 

De yogalessen van Los Yoga zijn voor iedereen toegankelijk. Per houding worden verschillende opties geboden, zodat je kan kiezen wat vandaag bij jou past. Yoga is een mooie aanvulling op een actieve levensstijl. Yoga is ook een perfecte manier om in beweging te komen als je momenteel niet in je fitgirl-era bent. 

Naast de fysieke voordelen, kan yoga ook bijdragen aan je mentale welzijn. Tijdens de lessen staan we stil bij meditatie en ademhaling. In begrijpelijke taal neem ik je mee in de wondere wereld van de yogafilosofie. 

Bij online yoga is het extra belangrijk om goed naar je eigen lichaam te luisteren, omdat ik geen individuele feedback kan geven. Heb je (gevoeligheid voor) blessures en/of een chronische aandoening? Check dan eerst bij je arts of behandelaar of yoga passend is.